Sunday, October 28, 2007

so happy...akhirnyer

So happy today...lastly i got a job jugak...hmm lama waiting for it but keje biasa2 ajer la...it's ok buat sementara waktu before I get a job that really2 related with my qualification...hmm 1hb nov ni start...patutla ader rasa something weird ajer, rasa excited pun ader pasal bab pencarian keje ni...yesterday, ader number office call (3X) tapi x berangkat coz phone tertinggal dalam kereta...habis ofis hour semlm baru kiter pi ambil phone tu...huhu...so kul 8.30 am td, sebelum kiter turun ofis...haha...phone ringing...hmm...so excited and feel so happy when he said he from ADA Agency...so I automatically know what happen...so it's real...i'm so happy...hmm time lunch hour ni, kiter nak pi cuci gambar passport, nak pos letter application yg dah disettlekan mlm td...aper lagi ye nak buat...hmm ari khamis ni kena lapor diri kat saner kul 8.30 am...

2 comments:

nAt aka nAtsumi said...

tahniah dapat keje akhirnya...
first gaji jgn lupa banje akak... eheheheheh...

Anonymous said...

huhu.... smejak dpt kerja ni langsung tak online ek??
boringlah lama tak leh YM...