Wednesday, October 24, 2007

interview session

hmm ari ni kiter masuk lewat ofis...ingat td xnak masuk trus pastu siap awl lak interview so masuk la, sekurang-kurangnya boleh buat something ngan internet...kan...kan...hmm kiter nak citer pasal sesi interview td...actually xder rasa aper2 pun (takut or whatever) maybe kiter dah ready...sume nyer dah plan...hmm dekat ajer tempatnyer dari cni...ingatkan jauh td...so sampai awl la dalam 9.35...I wait for a while dalam kereta, kul 9.45 baru kiter masuk dalam agency tu...hmm takut jugak coz xder org...hmm tunggu punyer tunggu kluar la seorg pemuda nampak cam berpangkat jugak...mungkin org atasan kat situ...so bermula lah sesi temuramah...satu ajer yg serba salah nak tulis...xnak la diorg fikir yg kiter demand sangat pasal gaji...so xtau nak tulis amount beraper kat situ...huhu...hmm then ader test skit...hua hua...complicated jugak test tu...huhu but i try my best (klu ader rezeki kat situ ader la kan)...insyaAllah bos kata dalam 2 weeks dier akan call kiter...hmm lama nyer...xtau la sucsess ker x...hmm ptg ni nak call satu lagi company...utk next week interview...i'm so worried dah nak habis LI dah ni...yg teacher offer tu masih lagi dalam dilema...

1 comment:

Tomyam said...

kalau ada rezeki mesti dapat, good luck